Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek | Helyi

2011. December 08. 22:46, csütörtök |

Felfüggesztette tisztségéből a testület a dombóvári polgármestert

Fegyelmi eljárást indított Szabó Loránd, Dombóvár független polgármestere ellen, és felfüggesztette tisztségéből csütörtöki ülésén a város fideszes többségű képviselő-testülete.

2011. December 08. 21:57, csütörtök |

Dobogón végeztek a József Attila csapatai a gimi németversenyén

Német nyelvi versenyt rendezett december 5-én az Illyés Gyula Gimnázium az általános iskolák 7-8. osztályosainak. A versenyen dombóvári, gyönki és egyházaskozári csapatok vettek részt.

2011. December 08. 13:29, csütörtök |

Ismét Országos Vasutas Véradónapot tart a MÁV - Dombóváron is

Az ünnepek kiegyensúlyozott, nyugodt vérellátásának biztosítása érdekében szervezi meg pénteken az V. Országos Vasutas Véradónapot a Magyar Államvasutak Zrt., a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat.

2011. December 08. 07:27, csütörtök |

Népdaléneklés: megmutatták tudásukat a Belvárosi diákjai

Közel száz tanuló részvételével rendezett iskolai népdaléneklési versenyt november 29-én az Apáczai Oktatási Központ Belvárosi Általános Iskolai Intézményegységének ének-zene munkaközössége.

2011. December 07. 20:48, szerda |

A Mikulás a szekcsői oviban is tiszteletét tette - képgalériával

December 6-án délelőtt a kaposszekcsői óvodába is ellátogatott a Mikulás. Mintegy ötven kisgyermek várta izgatottan a jövetelét. Hangos énekszóval jelezték az irányt, hogy el ne tévedjen a Hószakállú.

2011. December 07. 13:00, szerda |

Csíkszentkirályi betlehemes és erdélyi táncház Dombóváron

Csíkszentkirályi betlehemest adnak elő a székelyföldi településről érkező fiatalok csütörtökön este hét órakor, a népszokás bemutatóját táncház követi a Dombóvári Művelődési Házban.

2011. December 07. 08:31, szerda |

Megváltoznak a hulladékgyűjtés időpontjai decemberben

Az év utolsó hónapjában a szokásostól eltérő napokon szállítják el a szelektív és a zöldhulladékot Dombóváron. Karácsonykor a lakossági hulladékszállítás rendjében lesz változás.

2011. December 07. 07:51, szerda |

Jól úsztak a Tancsa-tanítványok Székesfehérváron

December 3-án és 4-én rendezték meg Székesfehérváron a XIX. Köztársaság Napja Úszóversenyt, melyen a Dombóvári Sportiskola Egyesület két versenyzője, Tarai Petra és Bognár Gergely vett részt sikeresen.

2011. December 06. 18:00, kedd |

Alsóbbrendű utakat újítanak fel jövőre a megyében

Több alsóbbrendű Tolna megyei útszakaszt újít fel 2012-ben a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a tervek szerint összesen mintegy húsz kilométer hosszúságban. Lesznek felújítások Dombóvár környékén is.

2011. December 06. 12:45, kedd |

A megyéspüspök kíváncsi volt a megújult templomra - képgalériával

Villámlátogatást tett Kaposszekcsőn Udvardy György pécsi megyéspüspök december 5-én. Azért látogatott el a településre, hogy megtekintse a 9,5 milliós beruházás eredményeként nemrég felújított római katolikus templomot.

2011. December 05. 21:07, hétfő |

Kocsin és lóháton járta be a Mikulás Kaposszekcsőt - képgalériával

December 4-én már második alkalommal rendezett Lovas Mikulást a Kaposszekcsői Faluszépítő Egyesület. Manói kíséretében kocsin és lóháton járta be a falu utcáit a Mikulás, szaloncukrot osztott a gyerekeknek.

2011. December 05. 13:23, hétfő |

Dombóvári fotós válogatott művei láthatók Kaposváron

Tilinger Sándor dombóvári fotós gyűjteményes kiállítása tekinthető meg január 4-ig a kaposvári Petőfi Sándor Emlékkönyvtárban, ahová a művész a helyi Compur Fotóklub ajánlására kapott meghívást.