Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek | Helyi

2011. Szeptember 27. 21:59, kedd |

Atlétika: egy tucat érem a megyei gyermekbajnokságon

A Tolna Megyei Gyermek Nyílt Pályabajnokságot hagyományosan a bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium rendezte. A rengeteg induló között kaposvári mohácsi, sőt Békéscsaba környéki versenyzők is voltak.

2011. Szeptember 27. 19:10, kedd |

Lopott robogót keres a tulajdonosa

Tisztelt Városlakók! Péntekről szombatra virradó éjszaka valaki eltulajdonította a képeken látható robogót Dombóváron, a Népköztársaság utca 26. számú épület mögötti parkolóból.

2011. Szeptember 26. 21:59, hétfő |

Napkollektorokat készülnek bevetni a gunarasi kórháznál

A Dombóvári Szent Lukács Egészségügyi Nonprofit Kft. sikeresen pályázott az Új Széchenyi Terv Környezet és Energia Operatív Programjának A helyi hő és hűtési igény kielégítése megújuló energiaforrásokkal című kiírására.

2011. Szeptember 26. 19:56, hétfő |

Takarítási világnap: vetélkedő a Belvárosiban

Negyedik alkalommal rendeztek akadályversenyt a takarítási világnap alkalmából szeptember 20-án, a dombóvári Belvárosi Általános Iskolában. A vetélkedőn a második évfolyam tanulói vettek részt.

2011. Szeptember 25. 20:33, vasárnap |

Felszentelték a dombóvári művész alkotását Sepsiszentgyörgyön

Szeptember 24-én szentelték fel Sepsiszentgyörgyön Varga Gábor alkotását, a Szent Gellért vértanú püspököt és Szent Imre herceget ábrázoló egész alakos szoborcsoportot, a két magyar szent első székelyföldi szobrát.

2011. Szeptember 25. 17:31, vasárnap |

Lovasi és Leskovics: rendhagyó fél-Kiscsillag-tündöklés Sásdon - képgalériával

A Kiscsillagból Lovasi András és Leskovics Gábor tartott rendhagyó énekórát a sásdi közösségi házban. A sztorizós és zenélgetős csendesülés a „Fontos pont a Hegyhát ifjúsági életében” projekt sorozatának volt része.

2011. Szeptember 25. 14:16, vasárnap |

Tíz éve működik a Dombóvári Helytörténeti Gyűjtemény - képgalériával

A Dombóvári Városszépítő és Városvédő Egyesület által működtetett helytörténeti múzeum 2001. szeptember 22-én nyílt meg az önkormányzat által felajánlott egykori főszolgabírói lakban. A jubileumi eseményről tudósítunk.

2011. Szeptember 24. 22:15, szombat |

Főzőversenyt rendeztek az első Döbröközi Szüreti Fesztiválon

Döbröközről és Kurdról összesen tizenhárom csapat nevezett be az egész napos döbröközi szüreti vigadalom délelőttjén megrendezett főzőversenybe. A három dobogós helyezésen túl három különdíjat is kiosztott a zsűri.

2011. Szeptember 24. 19:05, szombat |

A dombóvári városszépítők szakmai elismerése

A Tolna megyei Egyed Antal Honismereti Egyesület a Dombóvári Városszépítő és Városvédő Közhasznú Egyesület részére Egyed Antal Díjat adományozott szeptember 24-én.

2011. Szeptember 24. 11:46, szombat |

Foci: Mit játszottak? Hogy állnak? Mikor és kivel játszanak?

Hogyan alakult a legutóbbi meccseik eredménye? Hányadikak a tabellán? Mikor és milyen ellenfél ellen játsszák a következő mérkőzéseiket? Mindez kiderül Dombóvár, Sásd, Mágocs és környékeik felnőtt focicsapatairól.

2011. Szeptember 23. 22:00, péntek |

Minden tizedik bicikli felelt csak meg a követelményeknek

Az átnézett harminchárom kerékpárból mindössze három felelt meg a követelményeknek, és kapott matricát tegnap Dombóváron, az Európai Autómentes Napon. Nem először nézzük meg, mit ír elő a KRESZ a témában.

2011. Szeptember 23. 10:43, péntek |

Pénze nem volt és elfáradt a gyaloglásban – inkább kerékpárt lopott

A történet úgy folytatódott, hogy szeptember 20-án 23.55-kor a helyi körzeti megbízott igazoltatott egy kerékpározó férfit Szakcson. Mindez azért érdekes, mivel az igazoltatott személyt aznap délután vezették elő.