Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2018. Május 19. 22:26, szombat | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Közlekedj biztonságosan program Dombóváron

 Közlekedj biztonságosan program Dombóváron

Bizonyítványt és ajándékot kaptak a sikeresen vizsgázó kisdiákok.

A Dombóvári Rendőrkapitányság és a dombóvári Dombó-CSIPSSZ Egyesület közös szervezésében "Közlekedj biztonságosan" címmel kerékpáros KRESZ oktatást tartottak 2018. május 16-án a dombóvári Belvárosi Általános Iskola elsőseinek. A nap folyamán egy elméleti és két gyakorlati órát szerveztek a gyerekeknek. Az oktatás alkalmával a tanulók a gyalogosokra és a kerékpárosokra vonatkozó fontosabb szabályokkal, valamint a jelzőtáblák jelentésével ismerkedhettek meg. A gyerekek az elméleti tudás megszerzését követően gyakorlatban is bemutathatták kerékpáros tudásukat az ügyességi pályán. A képzést vizsga zárta, a sikeresen vizsgázók jutalma egy bizonyítvány és egy kerékpáros lámpaszett volt. A programban részt vevő mind a 47 kisdiák sikeres vizsgát tett a nap végén.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!