Városlista
2020. június 2, kedd - Anita, Kármen

Hírek

2019. Október 07. 13:15, hétfő | Helyi
Forrás: Wiedmer-Balipap Zsuzsa, fotó: Varga Szilvia

30 éves évfolyamtalálkozót tartottak Dombóváron, a Belvárosi Iskolában

30 éves évfolyamtalálkozót tartottak Dombóváron, a Belvárosi Iskolában

Különleges ünnepnek volt helyszíne a Belvárosi Iskola október 5-én, szombaton. Az 1989-ben végzett négy osztály egy időben tartotta találkozóit,

majd Szenyériné Szabolcska Julianna, az intézmény jelenlegi igazgatónője mutatta meg az épület mai termeit, melyekben egykor diákok voltak.

Később az egyik szervező, Wiedmer-Balipap Zsuzsa az aulában köszöntötte az egybegyűlteket, s felkérte a jelen lévő tanárokat, hogy meséljenek kicsit a hajdani és az azóta eltelt éveikről. Nagy örömükre - mások mellett - megtisztelte a rendezvényt az iskola akkori közkedvelt igazgatója; Csáky László is, aki elismerően köszönte meg e nap ötletét és elmondta, hogy nagyon szívesen utazott a régi diákokhoz, kollégákhoz egy tartalmas este eltöltésére.

A viszontlátás öröme és a közös nosztalgiázás svédasztalos vacsorával és retro bulival folytatódott a Pannónia étterem különtermében. A szervezők (Soha Zsuzsanna, Szeltner Zita, Varga Szilvia és Wiedmer-Balipap Zsuzsa) megegyeztek, hogy egy hasonló összejövetelt tíz év múlva is igyekeznek megszervezni, mert az évfolyam összetartása ezen az estén is nyilvánvaló és meghatóan lélekemelő volt.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 02. 13:28, kedd | Helyi

Szervezett veszettség elleni eboltás lesz Dombóváron

Dombóváron az ebek 2020. évi veszettség elleni kötelező védőoltása az alábbi helyeken és időpontokban történik:

2020. Június 01. 21:01, hétfő | Helyi

Költségcsökkentő intézkedések Dombóváron

Számos intézkedést hozott Dombóvár polgármestere annak érdekében, hogy minél kisebb veszteséggel járjon a koronavírus-járvány a város számára és helyreállítsa a város költségvetését.

2020. Június 01. 10:33, hétfő | Helyi

Fel akarta magát gyújtani egy döbröközi férfi

Egy döbröközi férfi azzal fenyegetőzött, hogy felgyújtja magát, az egyenruhások megakadályozták a tragédiát.

2020. Június 01. 09:00, hétfő | Helyi

A tervek szerint haladnak a felújítási munkálatok a pécsi székesegyházban

A székesegyház korábbi években végzett külső felújítása, majd a Dóm tér megújítása, teljes burkolatcseréje után a templombelső renoválása zajlik jelenleg, a munka az év végéig tart.