Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2022. November 07. 08:43, hétfő | Helyi

A DOVASE U10-es atlétái nyerték a mezei futóversenyt Kaposváron

A DOVASE U10-es atlétái nyerték a mezei futóversenyt Kaposváron

A DOVASE utánpótláskorú atlétái a „Kölyökből Atléta Program\" Dél-Dunántúli régiójának mezei futóversenyén vettek részt Kaposváron.

Az U10-es korosztály egyéni versenyében Zemán Zoárd fölényes győzelemmel, elsőként futott át a célvonalon, majd a harmadik helyen Geller Ákos, a negyedik helyen Schmidt Ármin ért be.

A csapatversenyben a DOVASE U10-es atlétái a dobogó legfelső fokára állhattak fel.
Csapat tagjai: Zemán Zoárd, Geller Ákos, Schmidt Ármin, Pajter Dorka, Balog Gergő, Illés Amira Jázmin, Bujáki Léna, Vavra Lotti.

Az egyéni versenyenben indulók: Vavra Bálint, Hetesi Anna, Tolmácsi Tímea és Pfeiffer Botond a jövőt tekintve igen bíztatóan szerepeltek.

Az U12- es atlétáink 2000 méteres távot futottak, ahol a csapatversenyben a 4. és 6. helyen zártuk a versenyt - osztotta meg a szép eredményeket Halmainé Horváth Katalin, az egyesület edzője.

Címkék: atlétika, DOVASE

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!