Városlista
2024. szeptember 21, szombat - Máté

Hírek

2013. Február 19. 12:52, kedd | Belföld
Forrás: InfoVáros

A Győri Filharmonikus Zenekar és Bobby McFerrin közös koncertje Győrben

A Győri Filharmonikus Zenekar és Bobby McFerrin közös koncertje Győrben

Közeleg az év kiemelkedő zenei eseménye! Március 16-án egy világviszonylatban is egyedülálló koncertet rendez a Győri Filharmonikus Zenekar az amerikai énekes zseni, Bobby McFerrin fellépésével.

Bobby McFerrin koncert Győrben, március 16-án.

A koncertjein többnyire egyedül áll a közönség elé, most azonban a győri zenekar közreműködésével lép színpadra a Városi Egyetemi Csarnokban. A fantasztikus énekesi bravúrokkal ismertté vált zenész ezúttal is megcsillogtatja négy oktávnyi hangterjedelmét, multifonikus éneklését, a névjegyévé vált a capella stílusban. Emellett természetesen sok-sok meglepetést is ígér győri fellépése, melyek közül csak az egyik, hogy karmesterként is bemutatkozik az improvizáció királya. Bobby McFerrin egyébként korábban már vezényelte a San Fransiscói Szimfonikusokat, a New York-i Filharmonikusokat és a Londoni Filharmonikusokat is.

A Győri Filharmonikus Zenekar és Bobby McFerrin közös koncertje Győrben, március 16-án.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket