Városlista
2021. december 7, kedd - Ambrus

Hírek

2021. Október 22. 13:20, péntek | Helyi

Az Illyés Gyula Gimnázium két tehetséges diákja részesült ösztöndíjban

Az Illyés Gyula Gimnázium két tehetséges diákja részesült ösztöndíjban

A Dombóvári Illyés Gyula Gimnázium Dombóvár Város Önkormányzatának támogatásával a 2016/2017. tanévben indította el a dombóvári tehetséges diákok megtartása irányuló ösztöndíjprogramját.

A tehetséggondozó programban résztvevő tanulók a pályázat kiírását követő tanévben 10 hónap időtartamra havi juttatásban részesülnek, amit a Dombóvári Illyés Gyula Gimnáziumért Alapítvány folyósít.
A városvezetés kiemelt figyelmet fordít a középiskolákra annak érdekében, hogy az általános iskola elvégzése után helyben tudják folytatni tanulmányaikat a nyolcadikos tanulók.

Pintér Szilárd polgármester az oklevél átadásánál reményeit fejezte ki, hogy Takács Rebeka (9.b) és Babodi Máté Ferenc (9. a.) majd visszatérnek Dombóvárra és a város gyarapodása érdekében fogják kamatoztatni a megszerzett tudásukat, tapasztalatukat.

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 07. 11:11, kedd | Helyi

Minden óvodás kapott csomagot a Mikulástól

A tavalyi évhez hasonlóan Dombóvár Város Önkormányzata 600 ajándékcsomaggal készült és juttatta el a városban található öt óvodába.

2021. December 06. 14:33, hétfő | Helyi

REMÉNY - Advent második vasárnapja

Advent második vasárnapjához kötődve az egész hétvégén színes programok várták a kedves lakosságot és az érdeklődőket.

2021. December 04. 14:00, szombat | Helyi

Fekete Istvánról hallhattak az otthon lakói

A Kiss Ferenc Református Idős Otthon vendége volt Bodó Imre, a Fekete István Kulturális Egyesület elnöke, helytörténész, aki Fekete István író életéről és munkásságáról tartott előadást a lakóknak.

2021. December 03. 13:40, péntek | Helyi

25 éves a dombóvári Fekete István Kulturális Egyesület

Tisztelt Olvasó! Egy rövid ismertetőt szeretnénk közreadni egyesületünk történetéről. A részletes megemlékezést a 2021. évi évkönyvünkben adjuk majd közre.