Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. Július 11. 14:53, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Détár Enikő elárulta az igazságot

Détár Enikő elárulta az igazságot

Détár Enikő elszólta magát az RTL Klub Csak csajok című műsorában.

Eddig hivatalosan arról szóltak a hírek, hogy a színész-műsorvezető közös megegyezéssel távozott a csatornától, de úgy tűnik, hogy valójában mégsem így történt.

Détár Enikő élete legnehezebb időszakáról vallott a Csak csajokban. Elmondta, hogy egyik nap kiderült, hogy Amerikában élő édesanyjával nagy baj van, majd másnap azzal hívták, hogy az RTL Klubnál nem tartanak igényt a munkájára. Ez azonban egy kicsit azért más, mint amit eddig kommunikált a csatorna.

Enikő nem tagadta, megviselték a történések. A beszélgetés során az is kiderült, hogy férje mellett kollégái is sokat segítenek Enikőnek, ha tehetik, leveszik válláról a terheket, hogy ne neki kelljen mindent intéznie.

Címkék: détár enikő

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára