Városlista
2020. június 2, kedd - Anita, Kármen

Hírek

2019. Október 07. 08:31, hétfő | Helyi
Forrás: Dombó Média

Első, második és ötödik helyet szerzett a három DOVASE csapat

Első, második és ötödik helyet szerzett a három DOVASE csapat

Szeptember 28-án Kaposváron rendezték meg a Sport XXI Utánpótlás-nevelő Program dél-dunántúli regionális pályaversenyét, melyen két korosztályban három csapatot indított a Dombóvári VASE.

Az U11-eseknél 11 Somogy, Baranya és Tolna megyei klub tehetségei mérték össze gyorsaságukat, erejüket, kitartásukat és ügyességüket. A gyerekek sprint- és gátváltóban, 800 méteres síkfutásban, rúd- és távolugrásban, medicinlabda-lökésben, valamint kislabda-hajításban vetélkedtek. A DOVASE - Lakatos-Lamm Lea, Lakatos-Lamm Bence, Kovács Kincső, Gál Zsófia, Horváth Ábel, Mándli Zétény, Deli Dominik, Baranyai Martin összeállítású - együttese remek produkciót nyújtva a pécsiek mögött a második helyet szerezte meg.

A 13 éveseknél a dombóváriak két társasága állt rajthoz a hat résztvevő között. A 60 méteres síkfutást, távolugrásban, diszkoszhajítást, 1200 méteres akadályfutást és 8x50 méteres váltófutást magába foglaló megmérettetésen a Szőke Hédi, Ozorai Zsóka, Kovács Zoé, Faour Míra, Bite Mihály, Szabó Vince, Marton Bence, Kovács Dávid alkotta gárda magabiztosan győzött. A másik alakulat - mely Müller Botondból, Raptisz Alexiszből, Fónai Rebekából, Baranyai Árminból, Tímár Bálintból, Lakatos-Lamm Bencéből és Éva Viktóriából állt - ötödikként végzett.

A szép sikert elért fiatalokat három edző - Fazekas Gáspár, Beke Zsanett, valamint Halmainé Horváth Katalin - készítette fel.

Címkék: atlétika, DOVASE

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 02. 13:28, kedd | Helyi

Szervezett veszettség elleni eboltás lesz Dombóváron

Dombóváron az ebek 2020. évi veszettség elleni kötelező védőoltása az alábbi helyeken és időpontokban történik:

2020. Június 01. 21:01, hétfő | Helyi

Költségcsökkentő intézkedések Dombóváron

Számos intézkedést hozott Dombóvár polgármestere annak érdekében, hogy minél kisebb veszteséggel járjon a koronavírus-járvány a város számára és helyreállítsa a város költségvetését.

2020. Június 01. 10:33, hétfő | Helyi

Fel akarta magát gyújtani egy döbröközi férfi

Egy döbröközi férfi azzal fenyegetőzött, hogy felgyújtja magát, az egyenruhások megakadályozták a tragédiát.

2020. Június 01. 09:00, hétfő | Helyi

A tervek szerint haladnak a felújítási munkálatok a pécsi székesegyházban

A székesegyház korábbi években végzett külső felújítása, majd a Dóm tér megújítása, teljes burkolatcseréje után a templombelső renoválása zajlik jelenleg, a munka az év végéig tart.