Városlista
2019. október 23, szerda - Gyöngyi

Hírek

2019. Október 07. 08:31, hétfő | Helyi
Forrás: Dombó Média

Első, második és ötödik helyet szerzett a három DOVASE csapat

Első, második és ötödik helyet szerzett a három DOVASE csapat

Szeptember 28-án Kaposváron rendezték meg a Sport XXI Utánpótlás-nevelő Program dél-dunántúli regionális pályaversenyét, melyen két korosztályban három csapatot indított a Dombóvári VASE.

Az U11-eseknél 11 Somogy, Baranya és Tolna megyei klub tehetségei mérték össze gyorsaságukat, erejüket, kitartásukat és ügyességüket. A gyerekek sprint- és gátváltóban, 800 méteres síkfutásban, rúd- és távolugrásban, medicinlabda-lökésben, valamint kislabda-hajításban vetélkedtek. A DOVASE - Lakatos-Lamm Lea, Lakatos-Lamm Bence, Kovács Kincső, Gál Zsófia, Horváth Ábel, Mándli Zétény, Deli Dominik, Baranyai Martin összeállítású - együttese remek produkciót nyújtva a pécsiek mögött a második helyet szerezte meg.

A 13 éveseknél a dombóváriak két társasága állt rajthoz a hat résztvevő között. A 60 méteres síkfutást, távolugrásban, diszkoszhajítást, 1200 méteres akadályfutást és 8x50 méteres váltófutást magába foglaló megmérettetésen a Szőke Hédi, Ozorai Zsóka, Kovács Zoé, Faour Míra, Bite Mihály, Szabó Vince, Marton Bence, Kovács Dávid alkotta gárda magabiztosan győzött. A másik alakulat - mely Müller Botondból, Raptisz Alexiszből, Fónai Rebekából, Baranyai Árminból, Tímár Bálintból, Lakatos-Lamm Bencéből és Éva Viktóriából állt - ötödikként végzett.

A szép sikert elért fiatalokat három edző - Fazekas Gáspár, Beke Zsanett, valamint Halmainé Horváth Katalin - készítette fel.

Címkék: atlétika, DOVASE

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 22. 15:46, kedd | Helyi

Iskolai mesemondó verseny a Belvárosiban

2019. október 17-én rendeztük meg a Belvárosi Általános Iskolában az alsó tagozatos tanulók mesemondó versenyét, ahol a színvonalas kis előadásokat meghallgatva a következő szép eredmények születtek:

2019. Október 22. 08:32, kedd | Helyi

Kiskutyát mentettek a dombóvári tűzoltók

Fenyőfa gyökerei közé szorult egy kiskutya Dombóváron.

2019. Október 21. 13:07, hétfő | Helyi

Helyettes államtitkár: a gyógyítás nem csak szakmai kérdés

A gyógyítás nem csak szakmai kérdés, hanem hivatás, lényege a szolgálat, a rászorulók felé kinyújtott segítő kéz - mondta Csiki Zoltán pénteken Dombóváron, a Szent Lukács Kórház fennállásának 50. évfordulóján.

2019. Október 21. 08:50, hétfő | Helyi

Festménykiállítás Mágocson...

A Magyar Festészet Napja alkalmából a Tarnai Nándor Művelődési Házban a dombóvári születésű Takács Nagy Judit kiállításának megnyitójára került sor.