Városlista
2022. augusztus 14, vasárnap - Marcell

Hírek

2022. Július 04. 13:49, hétfő | PR
Forrás: (x)

Flatco – újhullámos megoldások az ingatlanpiacon

Flatco – újhullámos megoldások az ingatlanpiacon

Az ingatlanpiac dinamikus gazdasági szegmensként folyamatos változásban van. E változások lekövetése kifejezetten fontos azon vállalkozások számára, akik az élbolyba szeretnének tartozni.

Az innovatív megoldások pedig egészen különlegesen lehetőségeket eredményeznek.

Változó piaci körülmények

A gazdaság számos külső tényezőnek van folyamatosan kitéve. A lehető legkülönbözőbb történések indíthatnak el olyan láncreakciókat, melyek aztán jelentősen befolyásolják a körülményeket. Jól láthatóan jelenleg is ilyen időket élünk, hiszen a világjárvány és a jelenleg is fennálló háborús helyzet sok szempontból írta át Európa és hazánk gazdasági lehetőségeit. Ennek egyik legszembetűnőbb eredménye az árak emelkedése.

Tekintve, hogy az ingatlanpiac is a gazdaság egészének a része, a változások ezt a területet sem kerülik el. A lakások, házak, albérletek árai is állandó változásban vannak, jelenleg pedig épp egy magasabb árszínvonalon tanyáznak. Az ingatlanok esetén ráadásul még a különböző banki hitelek és piaci kamatok ingadozása is óriási változásokat idézhet elő. Ilyen helyzetben mindenképp érdemes rutinos, mégis dinamikus céghez fordulnunk. A Flatco pedig épp ezt kínálja, így a lakáskeresést bátran indíthatjuk a flatco.hu oldalon.

Innovatív hozzáállás, kreatív megoldások

A Flatco a piac fiatalabb szereplői közé tartozik, ám mégsem rutintalanok. Ebben a szektorban úgy lehet hosszabb távon is sikereket elérni, ha egy cég igyekszik megújítani, itt-ott felborítani a meglévő sémákat. A Flatco esetén pedig éppen ez történik. Kiadó lakásaik a fővárosra korlátozódnak, ám üzleti modelljüknek köszönhetően sikerrel építettek ki egy bérlő- és ügyfélbarát környezetet. A titok pedig nem is olyan bonyolult, mint gondolnánk.

A Flatco modelljének alapja, hogy az általuk bérlésre kínált ingatlanok a saját tulajdonukban vannak. Ezáltal tehát lényegében az ingatlancég válik a főbérlőnkké, annak minden előnyével együtt. Ez az értékesítési struktúra lehetővé teszi, hogy prémium minőségű lakásokat is kedvező áron kínáljanak bérlésre. A minőségért a cég lényegében a saját nevével, márkájával felel, így a saját jól megfontolt érdeke is, hogy lakói elégedetten lépjenek be új bérleményük ajtaján.

Plusz szolgáltatások és közösség

A Flatco mellett felsorolható előnyök nem állnak meg az értékesítés módjánál. Csapatuk nagy gonddal fordul minden ingatlan felé, így a cég albérletei modern, fiatalos, a kor követelményeinek megfelelő lakások. A palettán okosotthonok is szerepelnek, melyek még igencsak ritka madárnak számítanak a kínálatban. A Flatco segítségével egyszerűbb az ügymenet, illetve a bérlés után is különböző szolgáltatásokkal segítik a partnerek kényelmét.

A Flatco pedig nem csak a lakásokra, de a lakókra is figyel. Elkötelezett amellett, hogy közösséget építsen a cég ügyfeleiből. Így a céget választók úgy érezhetik, hogy nem csak lakást, de szomszédságot, közösséget is választhatnak maguknak. Egy ingatlancég esetén ez egészen kiemelkedő, hiszen egy üzleties világban az ember marad a felszínen a legkevésbé. Ahogy tehát mondtuk: a megfelelő forrás vezet a legjobb megoldásokhoz. A Flatco erre a garancia.

Címkék: flatco, ház, ingatlan, lakás

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 12. 10:06, péntek | PR

K&H: többe kerülhet az iskolakezdés – mennyivel drágultak a „gyerekslágerek”? felfelé mennek az árak

Budapest, 2022. augusztus 12. – Az infláció az iskolakezdésre is hatással van, a szülőknek a korábbinál nagyobb kiadásokkal kell számolniuk.

2022. Augusztus 08. 16:26, hétfő | PR

Újabb takarítási pályázaton nyert a Jánosik Kft.

A világ egyik legnagyobb családi vállalatánál, a mintegy 83 ezer munkavállalót foglalkoztató -

2022. Július 22. 15:07, péntek | PR

K&H fenntarthatósági index: fontos, de késhet a karbonsemlegesség

A cégvezetők szerint az orosz-ukrán fegyveres konfliktus hatására a fenntarthatósági törekvéseik késést szenvedhetnek

2022. Július 18. 16:41, hétfő | PR

A Bükkben gondozza az erdőt a Jánosik Kft.

Csaknem 500 hektárnyi területen végeznek természetvédelmi erdőkezelési munkákat a Bükki Nemzeti Parkban a Jánosik és Társai Kft. szakemberei.