Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Június 02. 07:10, szombat | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Fotósra támadt a tinisztár

Fotósra támadt a tinisztár

Egy paparazzo azt állítja, hogy Justin Bieber minden ok nélkül rátámadt. A szemtanúk szerint nem egészen így történt a dolog.

Testi sértés miatt nyomozást indított a kaliforniai rendőrség a népszerű tinisztár, Justin Bieber ellen. Az énekest egy fotós jelentette fel, aki szerint Bieber egyszerűen azért támadt rá egy bevásárlóközpontban, mert megpróbált néhány képet készíteni róla és a barátnőjéről, Selena Gomezről. A paparazzo még a helyszínről értesítette a hatóságot, majd kórházba vonult, ahonnan néhány órával később az orvosok hazaengedték.
Az üzletközpontba érkező rendőrök a 18 éves sztárral és partnerével már nem tudtak beszélni, néhány szemtanút azonban sikerült kihallgatniuk. Az ő elmondásuk szerint a helyzet nem olyan egyértelmű, ahogyan azt a fényképész állítja, a férfi ugyanis elállta Bieber és Gomez útját, mikor azok megpróbáltak a kocsijukkal távozni a bevásárlóközpontból, és még akkor sem tágított, amikor az énekes kiszállt az autóból, és megkérte, hogy engedje el őket. A jelenlévők azt is elmondták, hogy a történtek után egy ügyvéd buzdította arra a paparazzót, hogy hívjon mentőt, és értesítse a rendőröket.

Címkék: paparazzo, tinisztár

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.