Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Június 02. 10:08, szombat | Bulvár
Forrás: stop.hu | Fotó: STOP/Leéb Ádám

Ganxsta Zolee csak desszertként gusztálta a bikinis lányokat

Ganxsta Zolee csak desszertként gusztálta a bikinis lányokat

Ganxsta Zolee alapos változáson ment keresztül. Egy éve tartja a súlyát, 90 kiló, edz és odafigyel a helyes táplálkozásra is.

A TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorának felvételén elárulta: kedvenc italából azért nem ad le, és ami a nőket illeti, a szépségkirálynő-jelöltek sem tudnak labdába rúgni nála.

- Ha egyszer felemeled a piát, nem tudod letenni. A sör tehát maradt - kezdte őszintén Ganxsta Zolee, akinek edző barátja segített az életmódváltásban. Azóta több zöldséget és húst eszik.

- Magamtól nem tudtam volna, hogy merre induljak el. A "bélledobáshoz" segítséget kértem. Elhagytam a kenyeret, tésztát, krumplit és a cukros üdítőket - amiből korábban naponta három litert is lenyomtam -, de a sör elég sarkalatos pont volt - mosolygott a zenész, aki kedvére mustrálhatta A Szépségkirálynő című műsor szexi bikinis versenyzőit is, ám nem jött lázba Magyarország húsz legszebb hölgyétől sem.

Ganxsta Zolee a Frizbiben

Hajdú Péter megjegyzését Zolee cáfolta, miszerint papucsférj vált volna belőle. Azt mondta: egyszerűen csak más az ízlése.

- Én inkább a rövidtávfutó nőket részesítem előnyben, a picit húsosabb lányokat szeretem. Ők is nagyon szépek, csak nem az én ideáljaim. Én a gyúrós csajokat is szeretem, akikre azt mondják a többiek, hogy Úristen, azok már férfiak! Nem. Tök jó csajok - vallja Zolee.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.