Városlista
2024. június 9, vasárnap - Félix

Hírek

2016. November 10. 07:34, csütörtök | Belföld
Forrás: mti

Harminckét embert menekítettek ki a tűzoltók egy Salgótarján

Harminckét embert menekítettek ki a tűzoltók egy Salgótarján

Harminckét embert menekítettek ki a tűzoltók egy salgótarjáni lakóépületből, amelynek egyik lakásában tűz keletkezett szerdán éjjel -

tette közzé az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) csütörtök hajnalban a honlapján.

A közlemény szerint több település tűzoltói együttes erővel fojtották el a lángokat a Pécskő utcai épület egyik negyedik emeleti lakásában. Az utómunkálatok során végzett vizsgálatok eredményeképpen az elektromos áramot és a vízellátást nem kapcsolják vissza a tűzzel érintett épületrészben. A lakók rövid időre visszatérhetnek otthonukba, hogy magukhoz vegyék irataikat és fontosabb értékeiket.

A kimenekítettek egy része a helyszínre rendelt melegedőbuszban tartózkodik, mások rokonokhoz és ismerősökhöz távoztak. A hatóságok most egyeztetik, hogy az otthonukat elhagyni kényszerülők közül hányan kérnek elhelyezést, és kik oldják ezt meg saját maguk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 08. 09:20, szombat | Belföld

Háromdimenziós légtérellenőrző lokátort adtak át Veszprémben

Minden háború emberek döntéseinek eredményeképpen indul el - jelentette ki a honvédelmi miniszter pénteken Veszprémben, a Magyar Honvédség új háromdimenziós légtérellenőrző lokátorának átadóján.

2024. Június 07. 08:47, péntek | Belföld

KSH: 6,4 százalékkal nőtt az ipari termelés áprilisban

2024 áprilisában az ipari termelés volumene 6,4 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit, míg munkanaphatástól megtisztítva 2,4 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól

2024. Június 07. 08:46, péntek | Belföld

Visszalép a Fidesz jelöltje Budapesten!

Szentkirályi Alexandra visszalép a főpolgármester-jelöltségtől, és támogatóit arra kéri, szavazzanak Vitézy Dávidra. A Fidesz-KDNP jelöltje ezt pénteken reggel jelentette be közösségi oldalán.