Városlista
2024. június 13, csütörtök - Antal, Anett

Hírek

2011. Augusztus 15. 07:37, hétfő | Kék hírek
Forrás: HírTV

Holtan emelték ki a lányt

Holtan emelték ki a lányt

Egy fiatal nő szörnyethalt, öten megsérültek, amikor autójukkal lerepültek az országútról Pusztaszabolcs és Velence között.

A tragikus baleset vasárnapra virradó éjjel történt a 6207-es úton, A Velencei-tó közelében. Az Opel Corsa, amelyben hatan ültek, eddig nem tisztázott okból lerepült az úttestről. Az autó többször megpördült tengelye körül, majd a szántóföldre zuhant. A gépkocsiban hátul ülő 19 éves lány a baleset során olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Az Opelt vezető fiatal férfi súlyosan, míg a többi négy utas könnyebben megsérült.

A baleset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálja a rendőrség. Az autót vezető fiatalember nem volt ittas. A baleset helyszínén órákra le kellett zárni az utat, a forgalom a kora reggeli órákban indulhatott meg. (da)

HavariaPress

Címkék: baleset

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 12. 12:39, szerda | Kék hírek

A NAV csaknem 3000 hamis alkatrészt és autódiagnosztikai eszközt szűrt ki a piacról tavaly

Csaknem 3000 hamis autóalkatrészt, autódiagnosztikai eszközt és szoftvert szűrt ki a piacról tavaly a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a Járműipari Forgalmazók Szellemi Tulajdonvédelmi Szakmai Egyesületének (JAF) szakmai támogatásával.

2024. Június 07. 07:16, péntek | Kék hírek

Hármas gyilkosság történt Szerbiában

Hármas gyilkosság történt csütörtökön a kelet-szerbiai Knjazevacon, ahol egy 22 éves férfi meggyilkolta az apját, a nagyanyját és a nagyapját - közölte Ivica Dacic belügyminiszter.

2024. Június 06. 09:24, csütörtök | Kék hírek

Büntetőeljárás indult a vízbe fulladt 5 éves kisfiú ügyében

A rendőrség közigazgatási és büntetőeljárást is indított a szerdán délelőtt Hajdúszováton megfulladt 5 éves kisfiú halálesete pontos körülményeinek tisztázásáért

2024. Június 04. 14:05, kedd | Kék hírek

Bűnügyi felügyelet alá helyezték Gyárfás Tamást

A másodfokon eljáró Fővárosi Ítélőtábla az elsőfokú bíróság döntését megváltoztatva elrendelte Gyárfás Tamás elsőrendű vádlott bűnügyi felügyeletét a Fenyő János médiavállalkozó megöletése miatt indult ügyben kedden.