Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2011. Február 09. 16:40, szerda | Helyi
Forrás: Munkatársunktól

Lyuk volt ott, most újra lyuk?

Lyuk volt ott, most újra lyuk?

Egy kövér kátyú pöffeszkedett hónapokig az Erzsébet utcában Dombóváron. Nemrég betömték, de úgy tűnik, nagyon ellenálló fajta. Vagy valami más lehet a háttérben?

Kitűnően érezte magát egy, közel félpályás lyuk a tavalyi hulló leveles szezontól egészen a közelmúltig az Erzsébet utcában. Az Arany János térről a Rákóczi utcai temető felé haladva úr- és nem úrvezetők legalább rendszeresen gyakorolhatták a kikerülési manővert.

Lehet, hogy a hosszú ittlétében az is közrejátszott, hogy volt társasága, egy jóképű, piros-fehér csíkos terelőtábla személyében. Meglehet, annyira megkapónak találták látványukat az illetékesek, hogy végül csak kb. egy hónapja tömették be a potenciális futómű-szomorítót. Viszont az vagy egy annyira makacs valaki/valami, hogy visszajött, vagy az út kezelője esetleg nem akarta megbontani az egymás szívéhez nőtt párt, mindenesetre továbbra is együtt késztetik gyakorlásra az arra járó autósokat.

Persze előfordulhat, hogy valami egészen másról van szó. Talán nem sikerült biztonságosra a foltozás? Nekünk azért tetszenek ők ketten. Hiányoznának.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 24. 14:00, szerda | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Július 23. 11:42, kedd | Helyi

A hónap műtárgya - Fekete István Múzeum

Július hónap műtárgya Gulyás József (1938–2017) néhai dombóvári természetfestő 2008-ban festett alkotása lett.

2024. Július 20. 13:39, szombat | Helyi

Ön is segítheti online kérdőív kitöltésével a Dombóvári Kulturális Szolgáltató Központ munkáját

Facebook bejegyzésükben leírják, hogy a kérdőív segítségével tudják felmérni a lezajlott programok társadalmi hatásait, és hogy milyen tevékenységekkel lehetne fejleszteni a település kulturális életét.

2024. Július 19. 16:27, péntek | Helyi

Kihirdették a helyi védelem alatt álló építészeti örökség felújítására kiírt pályázat nyerteseit

Dombóvár Város Önkormányzatának Pénzügyi és Gazdasági Bizottsága elbírálta a helyi védelem alatt álló építészeti örökség felújítását szolgáló, vissza nem térítendő önkormányzati támogatásra benyújtott pályázatokat.