Városlista
2024. június 16, vasárnap - Jusztin

Hírek

2022. Október 25. 13:09, kedd | Belföld
Forrás: mti

NAV: 14 millió forint értékű hamis ruhákat találtak egy autóban az M7-esen

NAV: 14 millió forint értékű hamis ruhákat találtak egy autóban az M7-esen

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai 14 millió forint értékű hamis ruházati termékeket találtak egy autóban az M7-es autópálya Fejér megyei szakaszán.

A NAV kedden közölte az MTI-vel, hogy a pénzügyőrök egy román rendszámú járművet ellenőriztek, és az utasterében lévő fekete zsákokból különféle márkajelzésű hamis ruhák, cipők és övek kerültek elő. A sofőr azt mondta, hogy a zsákokat postacsomagként szállítja, de nem tudja, hogy mi van azokban - írták.

Az előzetes szakértői vélemény szerint az áru hamisítvány, azokat a védjegy tulajdonosának engedélye nélkül hozták forgalomba - tették hozzá.

A hamis terméket lefoglalták és iparjogvédelmi jogok megsértése miatt eljárást indítottak - áll a NAV közleményében.

Fotó: NAV

Címkék: hamis ruha, NAV

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 16. 10:33, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 24. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Június 16. 10:27, vasárnap | Belföld

Három hét van a választási plakátok eltávolítására

Még valamivel több mint három hetük van az önkormányzati, nemzetiségi és EP választáson induló jelölteknek és jelölőszervezeteknek arra, hogy eltávolítsák a kampány időszakában a közterületeken elhelyezett plakátjaikat.

2024. Június 15. 11:07, szombat | Belföld

Karácsony Gergely: legyen új választás

Legyen új választás, ezt fogom képviselni - jelentette ki a főpolgármester-választás szavazatainak újraszámlálása után Karácsony Gergely a sajtó képviselőinek a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) épülete előtt tartott demonstráció

2024. Június 15. 11:05, szombat | Belföld

Hitelminősítés - Varga Mihály: két hét, 3 kedvező hitelminősítői döntés

A Moody\'s és a Scope Ratings után ma este a Fitch Ratings is megerősítette Magyarország adósbesorolását, továbbra is befektetésre javasolják hazánkat - közölte a pénzügyminiszter a Facebook-oldalán a hitelminősítő pénteki döntése u