Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. Szeptember 27. 23:35, kedd | Helyi
Forrás: APOK Belvárosi Általános Iskola

Szabadság utcai sportcsarnok: újra élet a falak között

Szabadság utcai sportcsarnok: újra élet a falak között

Újra élettel van tele az Apáczai Oktatási Központ Belvárosi Általános Iskola Tagintézményének Szabadság utcai tornacsarnoka. A 2010 nyarán elkezdődött és a közelmúltban lezárult felújításra 80 millió forint jutott.

A beruházás során új sportpadlót kapott a csarnok, homlokzati felújítás mellett szigetelték a tetőt. Átépítették a vizesblokkot és akadálymentesítették az épületet. A szeptember 17-i ünnepélyes megnyitó óta már birtokba is vették a létesítményt a belvárosi iskola alsó tagozatosai, az Apáczai Szakközépiskola belügyi osztályai, valamint több sportszervezet tagjai.

A családi nappal egybekötött csarnoknyitó sportnap délelőtt kispályás labdarúgó kupával kezdődött. A torna eredményhirdetésén a díjakat Buzánszky Jenőtől vehették át a játékosok. A kivitelező cég képviselőjének készre jelentését követően a felső tagozatos diákok meglepetés tánccal vették birtokba a tornatermet (képünkön).

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!