Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. Február 06. 12:30, hétfő | Helyi
Forrás: Tolna Megyei RFK, Baranya Megyei RFK

Több baleset történt Tolna és Baranya csúszós útjain

Több baleset történt Tolna és Baranya csúszós útjain

Az elmúlt napok havas időjárása miatt bekövetkezett balesetekről számolnak be a megyei rendőr-főkapitányságok. Az M6-os, a 6-os út, Szekszárd és a Szalatnak-Kárász útvonal voltak a helyszínek.

Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Pénteken délután egy személygépkocsi vezetője közlekedett járművével az M6-os autópálya bal pályatestjén Pécs irányából Budapest felé, amikor a havas-csúszós úton megcsúszott, elvesztette uralmát a járműve felett és a főpálya szalagkorlátjának csapódott. A baleset során személyi sérülés nem történt. A szalagkorlátban 200.000 forint, a járműben pedig 800.000 forint kár keletkezett.

Szombaton délelőtt egy személygépkocsi vezetője a hozzá kapcsolt utánfutóval közlekedett Pécs irányából Budapest felé az M6 autópálya bal pályatestjén, amikor a sebesség rossz megválasztása miatt elvesztette uralmát a járműve felett, majd a menetirány szerinti jobb oldalon található szalagkorlátnak ütközött. A baleset során személyi sérülés szerencsére nem történt.

Szekszárdi Rendőrkapitányság

Szombaton a késő esti órákban Szekszárdon közlekedett egy helyi lakos személygépkocsival a Hunyadi utca irányából a Zrínyi utca felé, amikor a havas úton járműve megcsúszott, és a jobb elejével érintőlegesen nekiütközött az úttest jobb szélén forgalommal szemben korábban leállított személygépkocsi jobb oldalának. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Vasárnap a délutáni órákban Fácánkert irányából Szekszárd irányába közlekedett egy Opel ASTRA típusú személygépkocsi, amikor a 6-os főútra (a 6-os-Tolna-Fácánkerti elágazónál) próbált rákanyarodni, de a kereszteződést a jeges lefagyott úton úgy közelítette meg, hogy nem tudott elsőbbséget biztosítani a 6-os főúton Szekszárd irányából Paks irányába közlekedő Opelnek, és összeütköztek. A balesetet okozó jármű vezetője nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett. Az anyagi kár félmillió forint.

Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Ittas személy okozott balesetet vasárnap délelőtt a Szalatnak és Kárász közötti útszakaszon. A gépkocsi vezetője az úton megcsúszott és a vele szemben szabályosan közlekedő másik autónak ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt, a balesetet okozó személyautó vezetője ittas volt és vezetői engedéllyel sem rendelkezett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.

2024. Április 22. 13:00, hétfő | Helyi

A maximumot nyújtotta minden dombóvári karatés Debrecenben

Április 12-14. között rendezték meg Debrecenben a Karate Európa Bajnokságot és utánpótlás Európa Kupát.